Follow us on


May 25, 2020

Onexn Architects has transformed what was once a dull building with a uninspiring sidewalk, and turned it into a tea store with a unique facade and outdoor seating. #TeaStore #RetailDesign #OutdoorSeating #CafeSeating #RestaurantSeating

Onexn Architects has actually changed what was as soon as a boring structure with an unexciting pathway and also transformed it right into a tea store with a special exterior and also exterior seats.

Located at Haiya Mage Mall in Bao’ an, Shenzhen, China, the coffee shop, called HEIGHT TEA, includes an exterior composed of white boxes that offer a peek of the intense inside and also contributes to the aesthetic passion of the structure.

This modern tea store features a facade made up from white boxes that provides a glimpse of the bright interior and adds to the interest of the building. #TeaStore #CafeDesign #FacadeDesign #RetailFacade

One of the advantages of this area, is that the pathway is additional large. Previously this was an extra room with simply a couple of planters dividing the pedestrian location from the roadway, nevertheless the developers of this job saw that it was underutilized, and also chose to put tables and also seating outdoors.

This not just provided the pathway some included personality, yet additionally boosted the seats ability of the tea store. It additionally aids to pull in individuals strolling by.

Onexn Architects has transformed what was once a dull building with a uninspiring sidewalk, and turned it into a tea store with a unique facade and outdoor seating. #CafeSeating #OutdoorCafeSeating #OutdoorRestaurantSeating #RetailDesign

Inside, the high ceilings produce a brilliant and also open room, while packages revealed on the exterior of the shop, permeate via to the inside, developing a seating space and also a bar location.

Inside this modern tea store, the high ceilings create a bright and open space, while the boxes shown on the facade of the store, penetrate through to the interior, creating a seating nook and a bar area. #TeaStore #TeaShop #CafeDesign #RetailDesign
Before digital photography © Onexn Architects|After digital photography © Chao Zhang|Design Team: Onexn Architects|Principal Architect: Bo Zhang, Jingjing Wang|Team Member: Bingxiang An, Ming Zeng, Ziying Cai|Execution of Construction: Yulin Le|Lighting: Pudi Design

vagrantMD

Author