Follow us on

Before And After – This Small Apartment In London Was Redesigned To Feel Larger|CONTEMPORIST .
.
.

BEFORE & AFTER - Amos Goldreich Architecture has designed the modern renovation of a 2 bedroom flat in Primrose Hill, London, for their clients who wanted to maximize the space as much as possible and make their flat feel larger. #ApartmentRenovation #ApartmentDesign #ModernInteriorDesign

Photography byRoryGardiner

AmosGoldreichArchitecture has actually created the contemporary remodelling of a 2 bed room apartment or condo inPrimroseHill,London, for their customers that wished to make the most of the room as long as feasible as well as make it really feel bigger.

BEFORE & AFTER - Amos Goldreich Architecture has designed the modern renovation of a 2 bedroom flat in Primrose Hill, London, for their clients who wanted to maximize the space as much as possible and make their flat feel larger. #Renovation #ModernRenovation #BayWindow

Photography byRoryGardiner

In order to accomplish an open-plan living-room as well as kitchen location, the engineers moved the kitchen area to where the washroom was formerly as well as punched an opening right into the architectural wall surface.(******************************************************************************************************* ).

White- cleaned oak floor covering was laid throughout, other than in the washroom as well as WC, while all the wall surfaces as well as joinery are repainted white.Layers of shade were included with the option of loosened furnishings.(******************************************************************************************************* ).


RENOVATION - In order to achieve an open-plan living room and kitchen area, the architects relocated the kitchen to where the bathroom was previously and punched an opening into the structural wall. #ApartmentRenovation #ModernRenovation #InteriorDesign #ApartmentDesign

Photography byRoryGardiner

In the kitchen area, the cupboards have actually been created to use the elevation of the area, as well as a home window has actually been included in watch out onto the corridor.(******************************************************************************************************* ).


KITCHEN RENOVATION - In the kitchen, the cabinets have been designed to make use of the height of the room, and a window has been added to look out onto the hallway. #KitchenRenovation #SmallKitchen #KitchenDesign #WhiteKitchen

Photography byRoryGardiner

Storage services as well as joinery products have actually been included throughout the apartment or condo, consisting of a drifting sideboard in the living-room, walk-in closets, storage space for energies, as well as doors with above home windows to allow light right into the areas.(******************************************************************************************************* ).


RENOVATION - Storage solutions and joinery items have been added throughout this apartment, including a floating sideboard in the living room, walk-in wardrobes, storage for utilities, and doors with overhead windows to let light into the rooms. #Wardrobe #Storage #Renovation

Photography byRoryGardiner

The upgraded washroom has actually been tiled in white marble, while the visitor washroom( lower ideal image) is totally tiled in an easy white hexagonal mosaic.

(********************************************************************************************************* )

RENOVATION - The updated bathroom has been tiled in white marble, while the guest bathroom is fully tiled in a simple white hexagonal mosaic. #ModernBathroomRenovation #Bathroom

Photography byRory Gardiner

(******************************************************************************************************
)Here’s a take a look at the in the past( left) as well as after( right) layout that demonstrate how the design was transformed to take advantage of the apartment or condo.

BEFORE & AFTER - Amos Goldreich Architecture has designed the modern renovation of a 2 bedroom flat in Primrose Hill, London, for their clients who wanted to maximize the space as much as possible and make their flat feel larger. #Renovation #ApartmentDesign #InteriorDesign


Get the contemporist day-to-day e-mail e-newsletter– subscribe right here

(**************************************************************************************************************** )

Luminaire – May 2019 – Sollos Clad Dining Chair

Social Media – Pinterest

.

.

vagrantMD

Author