Follow us on


December 20, 2019

This modern living room has a wall of minimalist white cabinetry with multiple circular niches designed with different uses in mind. The largest circle has been defined as a reading nook, with an upholstered cushion that lines the bottom half of the shape, while the others have shelving for a computer and speakers. #ReadingNook #SeatingNiche #InteriorDesign

Architect Pierre-Louis Gerlier has actually offered a fresh and also vivid upgrade to a home that lies in Neuilly- sur-Seine, France.

Many years ago the home was in fact a garage, and also after initially changing it right into a home and also living in it for numerous years, the customer came close to Pierre-Louis Gerlier to make the room contemporary and also intense.

The lower level of this French house was once a garage, which has since been turned into an apartment. #Architecture

Due to the absence of all-natural light in the home, a complete wall surface mirror was consisted of in the living-room to mirror the light that comes with from the doors that available to the patio area and also yard.

Due to the lack of natural light in this apartment, a full wall mirror was included in the living room to reflect the light that comes through from the doors that open to the patio and garden. #LivingRoom #MirrorWall #SeatingNook

On the contrary wall surface, there’s minimal white cabinets that has several round specific niches developed with various usages in mind. The biggest circle has actually been specified as a seating space, with an upholstered padding that lines the lower fifty percent of the form, while the others have shelving for a computer system and also audio speakers.

This modern living room has a wall of minimalist white cabinetry with multiple circular niches designed with different uses in mind. The largest circle has been defined as a reading nook, with an upholstered cushion that lines the bottom half of the shape, while the others have shelving for a computer and speakers. #ReadingNook #SeatingNiche #InteriorDesign

Throughout the home, strong shades were presented to make up for the absence of light in the home, like the intense yellow that’s been utilized in the eating location and also the kitchen area.

Throughout this modern apartment, bold colors were introduced to compensate for the lack of light in the apartment, like the bright yellow that's been used in the dining area and the kitchen. #YellowKitchenCabinets #YellowCabinetry

Other shades utilized in the home consist of a declaration red shower room with soft pink floor tiles and also a room that has a mint environment-friendly flooring.

The design of this modern apartment includes a statement red bathroom with soft pink tiles, and a bedroom that has a mint green floor. #RedCabinets #MintGreenFloor #RedBathroom #PinkTiles
Photography by Ercole Salinaro|Architect: Pierre-Louis Gerlier Architecte

vagrantMD

Author